Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons
Annons

Välkommen hem till mig

Det bästa med att flytta hemifrån var inte, som kanske för dom flesta andra, att få sova ut på helgerna, äta vad man vill eller slippa tjat från föräldrarna. Utan det var att helt själv få inreda något som är ens egna, fritt från andras åsikter eller tankar. I detta inlägg tänkte jag dela med mig av bilder från mitt eget hem, precis som JAG vill ha det.

Följ mig på Instagram för mer inspiration @henriknero eller kika in på min sida henriknero.se

Annons

Annons
Vi börjar med ett soffbord i betong gjort av mig själv.
Plankgolv i originaltappning från samma år som huset, 1907. Vägglampan från Buster+Punch.
Älskar den bruna skinnbänken av Ruth & Joanna. Plexiprint med Huskie på Grönland fotad av mig.
Ett favoritfynd blir fortsatt min industriella vintage-lampa hittad på auktion via Bukowskis.
Annons
Fina detaljer från Buster+Punch och fågelhuvud från Love Warriors. Allt på plattor i vit marmor.
Den ovanliga takhöjden inbjuder till tavelväggar utan gränser. Här med posters från Love Warriors, Soldatlejon från Framia och plexiprint med pojke från YellowKorner.

Min absoluta favoritsoffa kommer från Hay Design och heter Mags. Här med ljusgrått filttyg i lounge-tappning.
Fåtöljen i skinn kallas ”Spanska Stolen” skapad av Børge Mogensen. Den finner ni på Denny’s Home.
Annons
En klassisk Fiolfikus fick pryda burspråket.
Tyg-krukan hittas på Granit.
Nyinkommet hos Buster+Punch. Bordslampan Stoned är så snygg med den vita marmorn och svarta metallen.

 

Köksbord från Habitat med stolar från Ikea.
Annons
Underbar spis av Italienska Bertazzoni.
En plexiprint fotad av mig och högtalare Audio Pro.
Ikea-byrån heter Malm prydd med ett nytt yttre av Picky Living.
Ännu en favorit från Buster+Punch.
Jag valde att renovera WC och dusch i Carrara-mamor från Stenmagasinet och blandare från Tapwell.
Annons

Annons

2 kommentarer till “Välkommen hem till mig”

  1. Eva skriver: 31 maj, 2017

    Hej Henrik! Vilket fint hem du har! Jag undrar vad det är för färg du har på de okaklade väggarna i köket? Jag står mitt i en köksrenovering och fick inspiration av dig att endast kakla en av väggarna och måla resten :). Tack på förhand!


  2. Hannahannarosell.se skriver: 10 oktober, 2017

    Och jag undrar över mattan i vardagsrummet. Så glad för svar! Superfint hem. Och vilsamt.


Dela på:
Laddar