Annons
Annons


Styled by Nero


Trots bråda fototider och knökat schema letar jag ständigt nya sätt att uttrycka och utveckla mitt intresse för inredning och design. I veckan gjorde jag min andra styling och det känns minst sagt som att jag hittat ett galet kul sätt att ta min fotografering till en ny nivå. Tanken på ett tomt rum och att fylla det med massa möbler verkade först skrämmande. Men sedan när det gick upp för mig hur mycket styling och foto hänger samman tändes det någonstans en lampa där uppe.

Annons

Jag vill gärna dela med mig av bilderna och höra vad ni tycker. Denna ljusa och inbjudande sekelskifts-2:a på Södermannagatan blev den perfekta paletten och ligger nu ute till försäljning via Ekenstam fastighetsmäklare.

Spana även in dom grymma printarna från Framia.

 

      

 

(172)
(0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar