Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons
Annons

Stilsäkert sekelskifte på Norrtullsgatan

Veckans hem enligt mig ligger på Norrtullsgatan 20 och talar för sig med sina fina sekelskiftsdetaljer och sobra nyanser. Lägenheten ligger ute till försäljning och kika gärna på fler bilder nedan.

Följ mig för mer inspiration på Instagram @henriknero eller kika in på min hemsida www.nerointerior.se

Foto: Henrik Nero för Rikard Reinedahl på Vision Fastighetsmäkleri.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar