Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons
Annons

Spektakulär sekelskiftesvåning anno 1907

På Döbelnsgatan 85 i Vasastan har vi en bostad som inte sparat på sina detaljer. Här finns det mesta bevarat från sitt byggår 1907 och ger ett unikt tillfälle att förvärva ett boende som inget annat just nu.

Bostaden har med sitt höga läge en genomgående planlösning om 117 kvm med 2 balkonger på vardera vädersträck. Orginaldetaljerna kombineras med en modern färgsättning och exklusiva nyinsatta materialval. Fyra kakelugnar,  plankgolv och välbevarade snickerier i original som t.ex. pardörrar, bröstpanel och höga golvsocklar.

Annons

En personlig favorit är köket i mörkgrå marmor med väggmonterad blandare från Vola, gasspis från IGF och detaljer i mässing. Men också takarmaturen i vardagsrummet från Dusty Deco.

Bostaden finns nu till försäljning och kan ses HÄR.

Styling & foto: Henrik Nero / Nero Interior för Jörgen Olsson Nomad Mäkleri.


Annons

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

 

Dela på:
Laddar