Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Spana in havsvillan i Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden finner vi denna 10 rums-villa med pool och sjötomt. Vi har stylat och huset på Skepparstigen 5 finns nu ute till försäljning.

Foto & Styling: Henrik & Ruben Nero / Nero Interior för Henrik Silver/ Bjurfors Nacka.

Annons

Huset om 323 kvm är från början byggt 1944 men renoverades omfattande 2004. Med ett av dom högsta lägena har den med sina tre plan och många terrasser en panorama utsikt över Baggensfjärden. Känslan är av en klassisk italiensk villa, där den balanserar längst ut på den höga klippbranten. Den svindlande panoramautsikten ut över Baggensfjärden är helt fri och för nästan tankarna till en kvällsinflygning över en arkipelag i Medelhavet.

Annons

Villans atmosfär är närmast filmisk, och den uppmärksamme känner möjligen igen interiören från en populär TV-serie, ”Helt perfekt”. Inne i villans stora, ljusa och tidlöst moderna sällskapsytor är livet på fjärden ständigt närvarande via nästan heltäckande glaspartier. Följ trapporna ner till villans privata minimarina med bland annat gästhus, bastu och brygga med segelbåtsdjup.

Master bedroom-sviten rymmer eget badrum, inre hall, två walk-in-closets, arbetsrum samt ett sovrum med sadeltak och svårslagen panoramautsikt i två väderstreck. Den stora sjötomtens höga och helt privata klippläge bör tillhöra Saltsjöbadens i särklass mest eftertraktade. Bostaden ligger nu ut till försäljning och kan hittas HÄR. Utgångspriset börjar på 45 000 000 kr.

Panoramafönster mot Baggensfjärden.
Annons
Tavla YellowKorner, sideboard Dunke Design, lampor Flos & &Tradition.
Taklampa Buster+Punch.
Taklampa Buster+Punch.
Annons

Fåtöljer Dunke Design.
Fåtöljer Hay Design.
Annons

 

Annons

Annons

  

Fotoprint Henrik Nero.

 

Annons

 

Annons

           

Fotoprint Henrik Nero.

  

Dela på:
Laddar