Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Spana in det nya kontorshotellet i Bibliotekstan

Nu öppnar den nya kontorsanläggningen Cecil Coworking på Östermalm i Stockholm. Med sina 3200kvm finns här plats för 300 medlemmar och förutom arbetsplatser så finns även även gemensamma utrymmen som café, lounge, kök och en stor ljusgård i lokalens hjärta. Här står inredning, design och service i fokus.

Cecil Coworking har hämtat sitt namn från anrika restaurangen Cecil som öppnade redan 1917.  Hufvudstadens grundare, Ivar Kreuger, gjorde snabbt Cecil till sin privata representationsvåning och det var i Cecils kök som källarmästare Julius Carlsson uppfann sin paradrätt: Wallenbergaren. Med tiden utvecklades Cecil till en nattklubb där nöjeslystna stockholmare, filmstjärnor och kungligheter lyssnade på jazz, drack cocktails och dansade.

Annons

Med samma känsla för stil, nytänkande och stort värdskap, attraherar dagens Cecil kräsna företag och deras behov av härliga, representativa och flexibla arbetsplatser av högsta klass.

Fotograferingen är gjord i samarbete med Gubi.

Annons

Foto: Henrik Nero/Nero Interior för Gubi/Niklas Jernström, Head of Nordics.


Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar