Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Så inreder du med teknik hemma

I samarbete med Samsung och Royal Design fick jag i uppdrag att visualisera och ge mina tips på hur man får modern teknik att smälta in med din inredning hemma. Resultatet mynnades ut i en guide som du kan läsa HÄR.

Foto & styling: Henrik Nero / Nero Interior – Betalt samarbete för Samsung.

Annons

Annons

Projektet innebar för mig att inreda ett par olika ytor med några av Samsungs produkter tillsammans med inredning från Royal Design. Utmaningen låg i att istället för att gömma undan tekniken, framhäva den och matcha din personliga inredningsstil.

Ovan ser ni The Serif, en tv designad av bröderna Ronan & Erwan Bouroullec. Där valde jag att placera den centralt i rummet och lät ta plats som en riktig möbel, tack vare en snygg och genomtänkt design.

All inredning, Royal Design.

Annons

Ett annat exempel är TVn The Frame som blir till en tavla när du inte använder den. På så vis kan man integrera skärmen till konst som passar din personliga smak och inredning hemma.

Bespoke kyl & frys från Samsung.
En mindre variant av The Frame.
Annons
Tvn The Sero från Samsung, som kan roteras mellan stående och liggande format.
Soundbar S-series från Samsung.
Print på vit plåt fotat av mig. Mina fotoprints kan numera hittas på printby.com.     

 

Annons

Dela på:
Laddar