Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Perfektion i gråskala

Denna vecka hittar vi ett ovanligt fint exemplar sekelskifte som visar att gråskale-trenden verkligen håller i sig och dessutom är snyggare än någonsin. Det är ett perfekt sätt att skapa naturliga kontraster och få detaljer att sticka ut. Se bara hur fint naturträ bryter mot dom neutrala nyanserna. Dusty Deco står för inredningen och jag för fotot.

Följ mig på Instagram @henriknero för mer inspiration eller kika in på min hemsida www.nerointerior.se

Foto: Henrik Nero & inredning av Dusty DecoSurbrunnsgatan 4 till försäljning via Thomas Herzog på Ekenstam.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kommentarer till “Perfektion i gråskala”

  1. Armin skriver: 7 januari, 2021

    Hejsan! Superfin lägenhet!! Måste bara fråga vart är soffbordet ifrån och även tv-byrån? Helt magiskt. Tack för svar.


Dela på:
Laddar