Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Spana in Johnny Edlinds vindsvåning i Vasastan

Nu säljer Youtube och Instagram-profilen Johnny Edlind sin vindsvåning på Torsgatan i Vasastan. Spana in alla bilderna nedan.

Intill Norra Tornen och över takåsarna finner vi denna charmiga vinds-etage om 51 + 5kvm. Influencern Johnny Edlind säljer väldigt snart sitt boende på Torsgatan 77 och jag har hjälpt till med inredningen och tagit bilder. Annonsen ligger inte ute än men här är en förhandstitt.

Annons

Belysning från Flos, Buster+Punch och &Tradition. Fotokonst från YellowKorner, Kolla, mina foton, samt prints från Johnnys Edlinds egna fotokollektion. Soff & sidobord från &Tradition. Soffa Hay Design & matta från Ciqola.

Tv Serif från Samsung, design av Ronan & Erwan Bouroullec.

Beslag i kök och sovrum, samt fast belysning från Buster+Punch. En ny högtalarfavorit, Transparent Speaker.

Annons

Foto & styling: Henrik Nero / Nero Interior för Viktor Moberg på Innerstadsspecialisten.


Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar