Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Nu säljer Johnny Edlind sin bostad i Vasastan

Sveriges största manliga Instagram-profil Johnny Edlind säljer nu sin lägenhet på Tomtebogatan i Stockholm.

Med sina över 1 miljon följare så driver han dessutom en Youtube-kanal och har blivit en av våra mest framgångsrika influensers. Vi på Nero Interior har fotat och stylat denna 2:a om 61 kvm och den ligger nu ute till försäljning. Spana in alla bilder nedan.

Annons

Bild och text: Henrik Nero för Nicola Grez-Pancetti, Svensk Fastighetsförmedling Vasastan.


Annons

Följ mig för mer inspiration på Instagram @henriknero eller kika in på vår hemsida www.nerointerior.se

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar