Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons
Annons

Nu lanserar jag min egna fotokollektion

Nu äntligen lanserar jag min första fotokollektion. En idé jag haft länge men där tiden inte riktigt räckt till. Först nu. Alla bilder är tagna av mig och kommer att finnas som fotoprintar i två olika storlekar.

En noga utvald samling som jag hoppas ska väcka mina bästa bilder till liv för att pryda folks väggar där hemma. Men också i syfte att konvenera till mitt jobb som inredare där nya motiv i posterdjungeln är en sällsynthet. Man kanske kan säga att cirkeln är sluten. Nedan följer ett urval av kollektionen, men samtliga motiv finns att se och beställa, exklusivt och enbart på www.nerointerior.se

Annons
Annons

 

Foto och text: Henrik Nero.

Annons

 

 Bakgrund. Genom åren har jag samlat på mig en hel del bilder icke relaterat till inredning och arkitektur, som är min huvudsakliga syssla. Vissa tagna från gångna fotouppdrag men även en hel del som jag har fotat på min fritid.

Annons

För långt innan jag visste att jag skulle börja jobba med inredning och design, så fanns mitt intresse för fotografi. Så fort jag är på resande fot finns kameran alltid med mig, fri från fruktan att missa mitt livs motiv.

I språnget som min första tid som fotograf tackade man sällan nej till dom uppdrag man erbjöds. Där av vägen dit man är idag har varit allt annat än rak. Men tacka det för allt oväntat och kul man har fått uppleva, och inte minst för allt man har fått lära sig.

Annons

Hur som helst blev summan av detta en blandad portfolio som nu ska få se dagens ljus. En spretig mix från mig som nykläckt flygfotograf runt Europas flygplatser, oftast vilse på fel flygbana, valjakt (med kamera) mellan isbergen på en rucklig jolle som upplevelsefotograf på Grönland, naturfoto på Hawaiis gröna toppar, en och annan artistplåtning samt en beskärd del skyskrapor. Osv osv.

Motiven kommer i två olika storlekar om 50×70 cm samt 70×100 cm.

 

Annons

Spana in hela kollektionen och webbshoppen här.

 

Annons

 PappretAlla motiv kommer signerade och i en limiterad upplaga om 50 exemplar. Utskrifterna skrivs ut på  Hahnemühle Fine Art fotopapper som har en grov pappersstruktur och en ytvikt på 210 gr.

Hahnemühle är ett vackert utskriftspapper med mycket hög kvalitet av 100% cellulosa. Ytan har en matt finish med en så kallad ”bright white” bas som ger en enastående färgåtergivning.

Pappret är syrafritt (arkivbeständigt) och lämpar sig särskilt för fotografier, illustrationer och reproduktion av konstverk.

Annons

 

 

Dela på:
Laddar