Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Kungsholmens pampigaste penthouse

På Kungsholmsgatan 17 i Stockholm förmedlas nu denna vindsvåning i tre plan med sin egna privata takterrass. Se alla bilder nedan.

Annons
Annons

Annons

Utsikten från takterrassen erbjuder en 360-graders vy av Stockholm innerstad och gör detta penthouse om 106 + 8  kvm och 22 kvm terrass unikt i sitt slag. Interiören har en mix av industriell och rustik känsla och med många olika materialval som metall, trä, tegel och glas.

Annons

På entréplan har vi ett allrum med balkong och master bedroom, som har ett badrum i en helt öppen planlösning. Även många av originaldetaljerna är bevarade som till exempel takbjälkar i trä och en vägg i tegel. En trappa upp finns köket med tillhörande sociala ytor som matsal och lounge-del. Spana in den öppna spisen som hänger från taket.

Det antika handfatet med kran i mässing kan användas för att vattna växter och grönt. Spiraltrappan i stål känns industriell och arkitektritad, men leder framförallt upp till den privata takterrassen på plan tre.

Annons

Vindsvåningen på Kungsholmsgatan 17 ligger just nu ute till försäljning och kan ses i sin helhet här.

Annons

Annons

Annons

Annons

           

Dela på:
Laddar