Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

JULKLAPPSTIPS I DANSK PAKETERING

Bordslampa Bon Jour Unplugged, Flos. Design Philippe Starck, 2015.

Nu återlanserar det danska designhuset Fredericia en modern klassiker. Jens Risoms Magazine Table designades redan 1949 och är nu än en gång en del av deras kollektion.

Följ mig på Instagram @henriknero för mer inspiration.

Annons

Annons

–  Jens Risom kombinerade med detta bord design med god funktionalitet och är ett tydligt exempel på hans roll inom den danska modernismen.

Bordet är relativt litet och fungerar även som förvaring av tidsskrifter och böcker. Den perfekta julklappen för den som gillar design.

Kommer i utformingen klar och svartlackerad ek. Mer information hittar du här.

 

Annons
Lampa Flos, IC Lights T1 Low. Design Micheal Anastassiades 2014.
Fåtölj i gjutjärn från serien Brut av Magis, design Konstantin Grcic, 2018.

Dela på:
Laddar