Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Inspiration: Spana in supervinden i Vasastan

I hjärtat av Vasastan i Stockholm så finner vi denna unikt inredda vindsvåning. Med materialval som skapar karaktär och ikoniskt  möblemang i skandinavisk tappning, så skapar detta boende en atmosfär ensam i sitt slag.

Följ mig på instagram @henriknero för mer inspiration eller kika in på  www.nerointerior.se

Annons

Annons

Om än bostaden redan nu är förmedlad och såld, så finns här inspiration i massor att ta del av. För dom nyfikna är inredningen specificerad i bildtexterna och finns att se nedan.


Lampa Taccia av Flos.
Y-stolar från Carl Hansen & Søn, design Hans J. Wegner.
Annons
Lampa från Flos, design av Pier Giacomo Castiglioni & Achille Castiglioni.
IC T1 bordslampa, design Michael Anastassiades för Flos.
IC T2 bordslampa, design Michael Anastassiades för Flos.
EERO SAARINEN, ”Tulip”, matbord, Knoll International, USA.
Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar