Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons
Annons

Inredningsdröm på Kungsholmstorg

På Kungsholmstorg 14 finner vi denna bostad Anno 1929. Varsamt renoverad med platsbyggda lösningar och originaldetaljer bevarade.

Här finns också en inredning med många designklassiker att bli inspirerad av. Våningen är på 140kvm, om 5 rum och ligger nu ute till försäljning. Spana in bilderna nedan och skynda fynda så kan denna pärla bli din!

Foto: Henrik Nero / Nero Interior för Kajsa Allermalm på Husman Hagberg Kungsholmen.

Annons

Annons
Platsbyggd hylla med tv The Frame av Samsung.
Arco golvlampa av Flos.
In Between soffbord från &Tradition.
Arne Jacobsen Serie 7 från Fritz Hansen & The Eames Plastic Chair från Vitra.
Annons
Soffa Dux.
Handmålade originaldetaljer.
Kök i vit Carraramarmor.

Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar