Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Hemma hos Viktor Frisk

Nu säljer artisten och modebloggaren Viktor Frisk sin lägenhet i Stockholm. Bostaden är belägen i ­hörnan av Adolf Fredriks Kyrkogata/Luntmakargatan, i det arkitektritade huset The Corner House. Spana in alla bilder nedan och skynda fynda denna exklusiva 2:a om 61 kvm. För mer om Viktor så spana in hans flöde på Instagram.

 

Annons

Annons

Projektet är ritat av Wingårdhs Arkitekter, som med hjälp av den amerikanska inredningsdesginern Paris Forino också skapat en unik inredningsarkitektur av internationell standard.

Grundtanken är byggd på kvalitét och funktion som får sin karaktär av massiva och råa material som sten, metall, trä och grafiska mönster. Köket är ett så kallat Shakerkök i modern tappning. Kort sammanfattat en stilren och avskalad design med hög byggkvalitet.

Badrummet har också fått sitt unika utseende med ett marmorgolv i stavmönster och ett platsbyggt handfat i sten med en specialdesignad spegel. Husets fasad är klätt med en vit glasmosaik och balkongräcken av smide.

The Corner House är skapat i sann New York-anda och ligger också mitt i centrala Stockholm. Alla bilder är tagna av mig och Viktors bostad finns snart ute till försäljning.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar