Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Eklektisk sekelskifte på Östermalm

ÄNTLIGEN fick jag tillfälle att sprida mina vingar. På både på ett lekfullt och stundvis brutalt sätt, inreda denna 180-kvadrats våning på Styrmansgatan i Stockholm.

Även om det kändes som en hopplös uppgift att fylla dessa ytor med både med stilfulla och storleksmässigt rätt möbler fick jag ihop det tack vare grymma samarbeten och en del shopping-frenzy. Jag och Ruben Nero, AKA team Nero, tog oss an uppgiften tillsammans och stylade samt fotade av denna pärla inför försäljning via Ekenstam fastighetsmäklare. Våningen ligger ute till försäljning och kan ses här. ENJOY!

Annons

Jag ska försöka namnge det mesta av inredningen, men mycket kan hittas på Denny’s Home. Sen är en del från Ruth & Joanna, Buster+Punch, Love Warriors, YellowKorner och Framia.

Annons

Foto: Henrik Nero – Styling Henrik och Ruben Nero – Försäljning via Ekenstam.

Mycket i en bild. Men den blåa puffen och dagbädden kommer från bästa Ruth & Joanna. Stora plexi-printen finnes på YellowKorner.
Min absoluta drömfåtölj, The Spanish chair av Børje Mogensen. Även mattan är en favorit och båda kan hittas på Denny’s Home.
Vad tycks om taklampan från Buster+Punch?
Annons
En gigatisk Ficus Elastica fick bli pricken över i:et och passade perfekt till våningens takhöjd på 3,7m.
Stilrena soffbord i vit och svart marmor från OX Denmarq.
Pappersprint från Love Warriors och golvlampa från Tolhuijs.
Den runda spegeln är också från Ruth & Joanna.
Annons
Hur läcker är inte den öppna spisen i svart marmor?
Plexiprint med den gula bilen är från YellowKorner.
Stenskulpturerna hittas på Love Warriors.
Grön sammetssoffa från Ruth & Joanna.
Annons
Älskar denna uppsättning av tavlor och printar! En blandning av YellowKorner, Love Warriors och Framia.
Denna plexi-print är fotad av mig själv. Side board Ikea och lampan Denny’s Home.
Soffan finnes återigen på Denny’s home. Kuddar Love Warriors. Bänken är min egna från Ruth & Joanna.
Den mindre tavlan som skymtas till höger är fotad av mig själv Henrik Nero.
Annons
Sovrum av klass. Överkast Ikea, lampa Denny’s Home och tavla Framia.
Vägghyllan av galler kallas Fency och kommer Tolhuijs. Vägglampa Buster+Punch. Bord, pall och stol Ikea.

Galet ball plexi i storformat från YellowKorner.    
Annons

Dela på:
Laddar