Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Drömmvåningen i sekelskiftsanda

På Bergsgatan 25 vinner vi denna ”våning” om 41 kvm anno 1884. Nyligen förmedlad och såld men värd sin delning ändå. Totalrenoverad med nylagda golv i massiv ek och kontrastfullt mörkmålade spröjs, listpanel och pardörrar. Spana in bilderna nedan.

Styling och foto av oss Henrik Nero / Nero Interior.

Annons
Annons

Annons

 

Annons

 

Annons

Annons

Dela på:
Laddar