Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

Anrikt italienskt i svenska kök

På uppdrag av Bertazzoni fotograferade en av deras spisar i en hemmiljö. Resten av köket är platsbyggt och finnes i en sekelskiftesvåning på Östermalm i Stockholm.

Följ mig på instagram @henriknero för mer inspiration eller kika in på vår hemsida www.nerointerior.se

Annons
Annons

Bild & text: Henrik Nero.

Annons

För mer än 100 år sedan grundade Francesco Bertazzoni det italienska köksmärket Bertazzoni. Nu mera väl utbrett här i Skandinavien. På bilderna ser vi även köksutrustning ifrån Vargen & Thor.

 

Annons

 

Dela på:
Laddar