Henrik Nero
Jag jobbar som inredningsfotograf med fokus på bostadsförsäljning och reportage. Mitt stora inredningsintresse har lett till att jag förutom att fotografera även stylar och inreder. På mitt Instagramkonto @henriknero inriktar jag mig på skandinavisk inredning, modern som klassisk. Här delar jag med mig av mitt arbete, mina projekt, mina bästa bilder samt ger tips på hur man blir en bättre fotograf. 
Annons

311 kvm vind du inte får missa

Till försäljning finner vi just nu detta sällsynta objekt för den absolut mest kräsne. Denna spektakulära vindsvåning med total golvyta om 320 kvm, varav boarea 311 kvm + 24 kvm altaner, ligger ute till försäljning just nu. Jag har tagit bilderna och finns att se här.

 

I en renoverad jugendbyggnad uppförd 1907 ligger denna unika vindsvåning. Dom arkitektoniska detaljerna är många och terrasserna är utan insyn med vidsträckt utsikt över Stockholms takåsar. Våningen färdigställdes 2015-16 och är fördelad i delvis två etage, med en fin balans mellan den privata- och sällskapsdelen samt ett integrerat högtalarsystem från Sonos.

Våningen har en total yta om 320 kvm, varav 311 kvm utgör boyta och 9 kvm utgör biyta. Arean på båda terrasserna och balkongen uppgår till totalt 24 kvm.

Något av det finaste våningen bjuder på är den pampiga entrén i vit marmor och egen hiss upp i bostaden. Golvet är i vitpigmenterad ek och takhöjden cirka 6 m till nock med flertalet takfönster. Öppen kökslösning från Arclinea med vitvaror från Gaggenau. Nästa favorit måste vara master bedroom med walk-in-closet, eldstad och ett makalöst ensuite-badrum. Här finns förutom dusch en stor ångbastu med utsikt. Från sovrummet nås genom glasskjutdörrar en privat altan med egen jacuzzi.

Annons

 

Annons

Foto: Henrik Nero för Richard Sörman på Fredegårds Fastighetsbyrå.


 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar